Brunch: Spejlæg med sprød serranoskinke på toast
Når weekenden begynder, kan jeg godt lide at forkæle familien lidt med de lækre æg, som vores høns giver os. De smager altså uforligneligt. En god weekend begynder med at vi sover lidt længere, står op, brygger en god kop kaffe og så nyder vi en lækker brunch som denne. Så er weekenden startet på den gode måde 🙂
Ingredienser (4 personer)
- 4 fuldkornstoast
- 120 g. lufttørret serranoskinke
- 1 klat smør
- 4 æg
- 2 tomater
- 2 skoleagurker
- 100 gr. cherrytomater
- Ketchup
Rist toastbrødene til de er sprøde.
Steg imens skinken i en klat smør på pande ved middelvarme, til den er sprød på begge sider.
Når toastbrødene er færdigristede, køles de lidt ned, før de smøres med smør. Læg toastbrødene på en tallerken.
Læg serranoskinken ovenpå toastbrødet.
Spejl æggene ved middelvarme på panden, til de er lidt sprøde i kanten. Læg et spejlæg på hvert toastbrød. Pynt med tomatskiver.
Server den lækre brunchret med ketchup, skiveskåret agurk og cherrytomater.